Trainingen

Harrewijn B.V. is een erkend opleidingsinstituut om code 95  trainingen te geven; zowel bij u op locatie of op een door ons te faciliteren locatie. Voor de beroepschauffeur die iedere 5 jaar 35 uur nascholing moet volgen bieden wij de volgende trainingen aan:

U03 – Lading zekeren 

De training is gericht op waar de chauffeurs in de praktijk dagelijks mee te maken hebben. Op een eenvoudige manier leren we hen de wet- en regelgeving die voor het lading zekeren geldt binnen de EU, én leren we hen het laden, stuwen en verankeren goed uit te voeren. Wij geven u er graag meer informatie over

U14  - Communicatieve en sociale vaardigheden

De training is erop gericht om de chauffeurs door middel van diverse methodes te laten ervaren hoe zij beter of anders kunnen communiceren naar onder andere klanten en collega’s.

U23 – Digitale tachograaf en boordcomputers

De training is erop gericht om de lastige en ingewikkelde handelingen helder te krijgen. Dit doen we door middel van analyses van de tachograaf van de deelnemende chauffeurs.

U24 – Chauffeursdag (maatwerk)

De training is erop gericht om de chauffeurs ondersteuning te geven op de onderwerpen waar zij het meest tegenaan lopen. Deze dag stemmen wij dus geheel af op de behoefte van de chauffeurs.

U45 - Actualisering kennis vakbekwaamheid

De training is erop gericht om de chauffeurs een update te geven over dat wat ze al eerder geleerd hebben, waaronder wet – en regelgeving, rij- en rusttijden, voeding, en het gebruik van alcohol, medicijnen en drugs.