top of page

Trainingen

Harrewijn B.V. is een erkend opleidingsinstituut om code 95  trainingen te geven; zowel bij u op locatie of op een door ons te faciliteren locatie. Tevens heeft het sectorinstituut voor transport en logistiek ons erkend als opleider waardoor u op een aantal van onze trainingen SOOB subsidie kunt krijgen. Indien gewenst verzorgen wij de verwerking en administratie hiervan voor u.

Voor de beroepschauffeur die iedere 5 jaar 35 uur nascholing moet volgen bieden wij de volgende trainingen aan:

U03  - STL Ladingzekeren (SOOB € 125)

De training is erop gericht om ervoor te zorgen dat de chauffeur aan het eind van de cursus weet hoe hij zijn goederen veilig kunt laden, stuwen, zekeren en verankeren. Tevens weet hij welke wettelijke regels er gelden, kent hij de diverse sjor- en stuwmiddelen, weet hij van de krachten op een lading en kan hij op een veilige manier lading zekeren. Wanneer er gebruik gemaakt wordt van SOOB-subsidie ronden we deze training af door aansluitend een examen af te nemen. 

U14  - Communicatieve en sociale vaardigheden

De training is erop gericht om de chauffeurs door middel van diverse methodes te laten ervaren hoe zij beter of anders kunnen communiceren naar onder andere klanten en collega’s.

U15  - Sociale veiligheid en omgaan met agressie (SOOB € 75)

De training is erop gericht om negatieve stress om te zetten in gezonde spanning. Wat doet stress met je, hoe kun je je eigen stress herkennen en hoe verbeter je de balans waardoor je eigen veiligheid en die van andere weggebruikers gewaarborgd worden?

U19 – Leefstijl (SOOB € 200)

De training is erop gericht om het belang van een goede gezondheid onder de aandacht te brengen bij de chauffeurs. Wij geven tijdens de training praktijkvoorbeelden van hoe een chauffeur ongezonde situaties kan omzetten naar een gezonde leefstijl.

U20 – Fysieke belasting (SOOB € 150)

De training is erop gericht om ervaringen uit de praktijk op het gebied van onder andere tillen en sjouwen te belichten om vervolgens een andere, gezondere manier van bewegen te laten ervaren.   

U23 – Digitale tachograaf en boordcomputers (SOOB € 100)

De training is erop gericht om de lastige en ingewikkelde handelingen helder te krijgen. Dit doen we door middel van analyses van de tachograaf van de deelnemende chauffeurs.

U24 – Chauffeursdag  (SOOB € 100)

De training is erop gericht om de chauffeurs ondersteuning te geven op de onderwerpen waar zij het meest tegenaan lopen. Deze dag stemmen wij dus geheel af op de behoefte van de chauffeurs.

U39 – Techniek en Veiligheid (SOOB € 100)

De training is erop gericht om de chauffeurs kennis op te laten doen van de voertuigtechniek om technische calamiteiten op te kunnen lossen.

U45 - Actualisering kennis vakbekwaamheid

De training is erop gericht om de chauffeurs een update te geven over dat wat ze al eerder geleerd hebben, waaronder wet – en regelgeving, rij- en rusttijden, voeding, en het gebruik van alcohol, medicijnen en drugs.

bottom of page