Trainingen

Harrewijn B.V. is een erkend opleidingsinstituut om code 95  trainingen te geven; zowel bij u op locatie of op een door ons te faciliteren locatie. Voor de beroepschauffeur die iedere 5 jaar 35 uur nascholing moet volgen bieden wij de volgende trainingen aan:

U14  - Communicatieve en sociale vaardigheden

De training is erop gericht om de chauffeurs door middel van diverse methodes te laten ervaren hoe zij beter of anders kunnen communiceren naar onder andere klanten en collega’s.

U19 – Leefstijl

De training is erop gericht om het belang van een goede gezondheid onder de aandacht te brengen bij de chauffeurs. Wij geven tijdens de training praktijkvoorbeelden van hoe een chauffeur ongezonde situaties kan omzetten naar een gezonde leefstijl.

U20 – Fysieke belasting

De training is erop gericht om ervaringen uit de praktijk op het gebied van onder andere tillen en sjouwen te belichten om vervolgens een andere, gezondere manier van bewegen te laten ervaren.   

U23 – Digitale tachograaf en boordcomputers

De training is erop gericht om de lastige en ingewikkelde handelingen helder te krijgen. Dit doen we door middel van analyses van de tachograaf van de deelnemende chauffeurs.

U24 – Chauffeursdag (maatwerk)

De training is erop gericht om de chauffeurs ondersteuning te geven op de onderwerpen waar zij het meest tegenaan lopen. Deze dag stemmen wij dus geheel af op de behoefte van de chauffeurs.

U39 – Techniek en Veiligheid

De training is erop gericht om de chauffeurs kennis op te laten doen van de voertuigtechniek om technische calamiteiten op te kunnen lossen.

U45 - Actualisering kennis vakbekwaamheid

De training is erop gericht om de chauffeurs een update te geven over dat wat ze al eerder geleerd hebben, waaronder wet – en regelgeving, rij- en rusttijden, voeding, en het gebruik van alcohol, medicijnen en drugs.