top of page

Rijstijlcoaching

Van barre gaander tot Harregaander: een verandering in rijgedrag kan u enorm veel brandstofkosten besparen. Harrewijn rijstijlcoaching helpt uw chauffeurs dit te realiseren. Door middel van persoonlijke coaching maken wij een professioneel rijgedrag de standaard binnen uw organisatie. Maar het moet wel leuk blijven.

Van het lange-afstand transport tot de fijnmazige distributie, en zowel bij medicijnvervoerders als mestvervoerder geldt: er zit een mens achter het stuur. De taak die wij als coach op ons nemen is de verbetering van zijn gedrag, zodat hij geen onnodig hoge kosten maakt en de chauffeur aan het einde van zijn rit weer veilig en heelhuids thuis komt. Onze mensgerichte aanpak is toonaangevend binnen de branche, omdat die op de lange termijn het meeste resultaat laat zien zonder het welzijn van chauffeurs uit het oog te verliezen.

 

 

Hoe gaan wij te werk

 

Wij maken een rijstijlanalyse met behulp van gedetailleerde data uit de boordcomputer en de tachograaf. Zo schetsen we een totaalbeoordeling van alle chauffeurs binnen een onderneming. Van chauffeurs die tijdens hun rust hun laadgewicht, windrichting en kilometers in een excelbestand noteren, tot de chauffeurs die in hun Scania V8 steevast op links rijden met het pedaal op het metaal. Vervolgens geven wij hen periodiek zowel individueel als groepsgewijs feedback uit onze eigen rapportages. Iedere maand contact helpt om de chauffeur bewust te houden van zijn eigen prestatie. Onze positieve, opbouwende manier van coaching, helpt de chauffeur aan een blijvende gedragsverandering zonder dat het ten koste gaat van het plezier in zijn vak.

2019_Infographic Harrewijn rijstijlcoach

Download hier

onze flyer

bottom of page