top of page

Tankregistratie

Harrewijn Tankregistratie geeft u een compleet en gedetailleerd inzicht in elke druppel brandstof binnen uw bedrijf. Wij registreren alles wat er maar te registreren valt en brengen dat samen in een online systeem waarin de CAN-bus data uit uw wagenpark samenkomt met de data uit uw brandstofpompen. Zo is uw brandstof distributie- en verbruik gemakkelijk vanaf kantoor te beheersen

Harrewijn Tankregistratie geeft u een compleet en gedetailleerd inzicht in elke druppel brandstof binnen uw bedrijf. Wij registreren alles wat er maar te registreren valt en brengen dat samen in een online systeem waarin de CAN-bus data uit uw wagenpark samenkomt met de data uit uw brandstofpompen. Zo is uw brandstof distributie -en verbruik gemakkelijk vanaf kantoor te beheersen.

Dit brengt twee grote voordelen met zich mee: Allereerst maakt een sluitende registratie van de getankte -en gebruikte brandstof de diefstal daarvan onmogelijk. Daarnaast maakt deze data het mogelijk om de precieze hoeveelheid verbruikte brandstof en uitgestoten CO2 per project te berekenen.

 

Wij leveren boordcomputers en brandstofpompen, maar kunnen ook uitstekend uit de voeten met het materiaal dat u al in huis heeft. Onze registratiesystemen zijn dan ook toepasbaar op zowel stationaire -als mobiele brandstofpompen. 

Of u nu een complete pomp wilt, of liever een registratiesysteem op de pomp die u al heeft: alles kan. Wij werken met de producten van Tokheim, die zich al meer dan dertig jaar bewijzen als de beste in hun klasse.

MobiDialog

Brandstof heeft in de praktijk de neiging om te verdwijnen in vreemde voertuigen en jerrycans. Als oplossing voor brandstofdiefstal op werklocaties ontwikkelden wij samen met Tokheim de MobiDiaLOG. Dit is een registratiesysteem voor IBC’s. Door zijn mobiliteit is hij zeer flexibel inzetbaar en bepaalt u zelf op welke locatie en waar op die locatie u de MobiDiaLOG beschikbaar stelt. Op die manier kunt u bijvoorbeeld specifieke voertuigen op een bouwplaats digitaal geregistreerd van brandstof voorzien.

 

Meer informatie over de mogelijkheden van de MobiDiaLOG vindt u in het overzicht hieronder.

Heeft u interesse? Of bent u gewoon extra nieuwsgierig? Neem gerust contact op!

 

Automatisch al uw getankte liters geregistreerd met MobiDiaLOG

Betrouwbare brandstofregistratie op mobiele brandstoftanks (IBC’s) is voor veel Nederlandse ondernemers erg belangrijk. U wilt natuurlijk weten wie, wanneer, hoeveel en met welk voertuig men tankt. Het lijkt heel gemakkelijk, maar tegenwoordig maakt men op externe locaties nog veel gebruik van registratie door middel van pen en papier. Op die manier kan veel veel brandstof ongemerkt verdwijnen. Als oplossing hiervoor ontwikkelden wij in samenwerking met Tokheim Nederland MobiDiaLOG .

Dialog-978x1024.png
IBC-met-mobidialog-978x1024.jpg

Downlaod hier de

MobiDiaLOG brochure

Download hier meer informatie over het DIALOG zuil

Wat is MobiDiaLOG?

MobiDiaLOG is een tankregistratiesysteem voor mobiele tankinstallaties. Door zijn mobiliteit bent u zeer flexibel en bepaalt u zelf op welke locatie en waar op die locatie u de MobiDiaLOG beschikbaar stelt. Op die manier kunt u bijvoorbeeld diverse voertuigen op een bouwplaats digitaal geregistreerd van brandstof voorzien.De MobiDiaLOG is verkrijgbaar in drie verschillende varianten:

- Tankregistratie gevoed op 230 volt, waar aansluiting op het lichtnet mogelijk is.

- Mobiele tankregistratie met oplaadbaar voedingspakket. De voeding is krachtig genoeg om minimaal 20 dagen achtereenvolgens te tanken.

- Volledig stand-alone tankregistratie voorzien van een robuuste Solar module. Met deze MobiDiaLOG Solar kunt u gegarandeerd 4 uur per dag tanken op zonne-energie.

 

De Mobidialog kan daarnaast uitgerust worden met een ingebouwde UMTS verbinding. Via deze verbinding kunt u vertankingen in het veld op efficiënte wijze controleren en beheersen. Hierdoor maakt u optimaal gebruik van uw brandstofbudget.

 

Om brandstofdiefstal te voorkomen/beperken kan de MobiDiaLOG uitgerust worden met "SmartFuel" Dit geautomatiseerde tanksysteem identificeert het voertuig en keurt op basis van voertuigherkenning een vertanking goed. Indien het voertuig onbekend is voor het systeem, zal deze uiteraard de vertanking afkeuren waardoor het niet mogelijk is om te tanken. U bepaalt zelf wie en welke voertuigen gebruik kunnen maken van de Mobidialog door dit in te voeren in het systeem.

 

Tijdelijk toestemming geven om te tanken. Met de MobiDiaLOG kunt u op afstand en wanneer u dat wilt voertuigen en/of gebruikers toevoegen of verwijderen. Hierdoor kunt u inhuurkrachten tijdelijk toegang geven tot uw brandstofvoorraad en kunt u zelfs de getankte liters rechtstreeks in rekening brengen aan derden. De voordelen die de MobiDiaLOG u biedt:

- Diefstalbeveiliging en fraudepreventie

- 100% registratie van alle getankte liters op voertuig en/ of gebruikers niveau

- Actueel inzicht in uw brandstofvoorraad creëert rust op de planning

- Minder slijtage aan de pomp door automatische droogloopbeveiliging

- Automatische kilometer- en draaiuren stand uitlezing op het moment van tanken

- Direct inzicht in uw IBC-vloot door ingebouwde GPS

- Mobiele tankinstallaties eenvoudig te koppelen met de Dialog home base installatie

- Alle tankdata via automatische rapportages te verwerken in uw bedrijfssoftwarepakket

- Uitstraling van een goede procesbeheersing

 

Bent u geïnteresseerd in de Mobidialog?

Vul het contactformulier in en wij nemen contact met u op.

Brandstofpompen-1024x724.jpeg
bottom of page