Draaistijlcoaching

Harrewijn draaistijlcoaching stelt u in staat om het brandstofverbruik van uw machinepark permanent te verlagen door middel van inzicht en coaching

Voor bedrijven in de grond, weg -en waterbouwsector is het brandstofverbruik van machines hoog, hoger zelfs dan dat van het transport. De grootste besparingsmogelijkheid op dit gebied zit hem in het gedrag van machinisten. Ons antwoord hierop is Harrewijn draaistijlcoaching. Met het geven van inzicht, begeleiding en coaching helpen wij u en uw personeel een structurele daling in uw brandstofverbruik te bereiken.

 

 

Harrewijn biedt u een duidelijk en compleet inzicht in wat er met de brandstof voor uw machines gebeurt, van de brandstofpomp tot de uitlaat. Met behulp van informatie uit boordcomputers en tankregistratie kunnen wij vaststellen hoeveel er kan worden bespaard. Het eerste waar ondernemers aan denken als zij brandstof willen besparen is vaak een personeelscursus. In de praktijk is het effect van een draaistijlcursus echter binnen enkele weken nauwelijks meer merkbaar. Door persoonlijk contact helpen wij machinisten echter om zich die draaistijl eigen te maken en een blijvende gedragsverandering te realiseren. Gemiddeld heeft dit een brandstofreductie van 6% als resultaat.

 

 

Door hun praktische ervaring zijn machinisten een belangrijke bron van informatie die in de praktijk helaas niet vaak genoeg wordt meegenomen in beleidsvoering. Omdat wij interactie met de werkvloer de belangrijkste basis voor iedere verandering binnen een bedrijf vinden, organiseren we regelmatig machinistenbijeenkomsten waarin theorie en praktijk samen worden gebracht. Door de gegevens uit boordcomputers te bekijken en de resultaten van machinisten met elkaar te vergelijken, kijken we samen naar wat er goed gaat en wat er nog beter kan.

Neem contact met ons op

Wij beantwoorden graag vragen en zullen ons best doen

u zo goed mogelijk te informeren

© 2018 - 2021 Harrewijn 

Volg ons op Instagram

  • Harrewijn Instagram
  • Harrewijn Linkedin
  • Harrewijn op Google Maps